Sponsorointi

Aleksi Ylä-Anttila 25.6.2018 15:08

Haltista hiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani

Colourbox

Nyt solmittu yhteistyösopimus on jatkoa yhdistetyn ja mäkihyppymaajoukkueen viime kaudella käynnistyneelle yhteistyölle.

Halti ja Suomen Hiihtoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen maastohiihtomaajoukkueen vaatettamisesta seuraavan olympiadin ajan. Maastohiihtomaajoukkueen yhteistyön kautta Halti ottaa haltuun kaikkien pohjoismaisten hiihtolajien maajoukkueiden vaatetuksen.

Halti Oy:n toimitusjohtaja Sami Kiiski kertoo yrityksen olevan innoissaan uudesta yhteistyösopimuksesta Hiihtoliiton kanssa.

"Uskomme, että meille suomalaisena brändinä, maastohiihto ja pohjoismaiset hiihtolajit antavat mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmää, jota haluamme puhutella", Kiiski kommentoi yhteistyötä.

Yhteistyösopimuksen myötä Haltista tulee maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani. Koska Halti on vaatettanut jo aiemmin Suomen yhdistetyn maajoukkueen ja mäkihyppymaajoukkueen urheilijat, pohjoismaisten lajien maajoukkueen ilme on jatkossa yhtenäinen.

Kiihtoliiton kaupallisen johtajan Jari Töykän mukaan maastohiihdon kiinnostus niin urheilun seuraajien kuin myös liikkujien keskuudessa on kasvussa.

Jari Töykkä arvioi pohjoismaisten lajien vetovoiman ja kotimaisen vaatettajan hyödyttävän molempia sopimusosapuolia.

"Maastohiihdon suosio ja kiinnostus on viimeisten tutkimustenkin mukaan kovassa kasvussa nimenomaan nuorten aikuisten keskuudessa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme päässeet Haltin kanssa näin kokonaisvaltaiseen ja strategiseen yhteistyöhön. Aloitamme yhteistyön Haltin kanssa todella innostuneina nyt myös maastohiihdon maajoukkueen kanssa", Töykkä toteaa tiedotteessa.

Haltin ja Suomen Hiihtoliiton maajoukkueiden välinen yhteistyösopimus jatkuu vuoteen 2022 saakka. Sopimuskaudelle osuvat niin Seefeldin 2019 kuin Oberstdorfin vuoden 2021 maailmanmestaruuskilpailut sekä Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset.

Vuonna 1972 nimellä Jukaflex perustettu Halti on ulkoilu- ja urheiluvaatteita valmistava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Sipoossa. Yrityksen liikevaihto tilikaudella 2017 oli 24 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 4,6 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 lopussa yritys työllisti 53 työntekijää.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

19.08.2019 15:18

Mutsit ja faijat, mikä teillä on meininki!

Tubeconista on kehittynyt tubettamisen kulttuuria täydellisesti peilaava tapahtuma, jossa pääpaino ei ole mobiililaitteiden ruuduissa, kirjoittaa M&M:n uutispäällikkö Jani Niipola.