Hämeen Sanomat Oy on avannut lemmikkitarvikeverkkokaupan DreamPetstoren maanantaina 24. helmikuuta. Kauppa kokoaa yhteen koira-, kissa-, lintu-, jyrsijä- ja hevostarvikkeita eri kauppiailta.

Aluksi tuotteita on verkkokaupassa yli 3 000 ja kauppiaita yli 30. Hämeen Sanomien mukaan molempia tulee lisää kevään aikana.

"Lemmikkien määrä on ollut selkeässä kasvussa vuodesta toiseen ja kysyntä alan tuotteille on kasvussa. Moni kuluttaja on joutunut ostamaan tuotteita ulkomaisista verkkokaupoista, nyt DreamPetstoresta voi löytää jopa tuotteita, joita ei aiemmin ole ollut verkossa lainkaan saatavilla", kehitysjohtaja Eeva Jauro Hämeen Sanomat Oy:stä kertoo tiedotteesta.

Dreampetstore on Hämeen Sanomien kolmas yhteisöverkkokauppa. Kalastamo.com avautui noin vuosi sitten ja Bellapuoti.com syyskuussa.

"Olemme saaneet laajasti hyvää palautetta verkkokaupoistamme sekä kuluttajilta että yrittäjiltä. Verkkokaupoissamme on tällä hetkellä yli 300 kauppiasta ja yli 35 000 tuotetta. Uusia kauppiaita tulee viikoittain, joten valikoimat laajenevat jatkuvasti tarjoten näin kuluttajille ylivertaisen valikoiman suomalaisten yrittäjien tuotteita", Aina Group in toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen sanoo.

Seuraavaksi Hämeen Sanomat tavoittelee kansainvälistymistä. Yhtiö saa verkkokauppojensa kansainvälistymiseen rahoitusta Tekesiltä.