Nimitykset

M&M 18.8.2017 09:39

Hanken & SSE Executive Educationin uusi toimitusjohtaja: "Kansainvälinen liiketoimintaympäristö muuttuu nopeammin kuin koskaan"

Hanken & SSE Executive Education
Marc Hinnenberg aloittaa Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtajana syyskuussa.

KTM Marc Hinnenberg on nimitetty Hanken & SSE Executive Educationin uudeksi toimitusjohtajaksi. Hinnenbergin arvion mukaan visionäärisen johtamisen merkitys korostuu jatkossa.

Syyskuussa Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtajana aloittava Marc Hinnenberg tulee panostamaan kasvuun sekä oppimiskokemuksen kehittämiseen. Hinnenbergin aloittaessa syyskuussa yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Sari Salojärvi siirtyy toisiin haasteisiin.  

Hinnenberg on Hanken Svenska Handelshögskolanin alumnus. Hän siirtyy Hanken & SSE Executive Educationille Aktia Pankista, jossa hän on toiminut roolissa Director Virtual Bank and Strategic Relationships. 

Hanken & SSE Executive Educationin hallituksen puheenjohtaja Johan Sandell kiittää yrityksen tiedotteessa Salojärveä viiden vuoden aikana tehdystä työstä. Sandellin mukaan yritys on vakiinnuttanut paikkansa Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Uuden toimitusjohtajan johdolla pyrkimyksenä on kasvattaa liiketoiintaa edelleen.

"Haluan lämpimästi toivottaa Marcin tervetulleeksi uudeksi toimitusjohtajaksi viemään yritystä uuteen aikakauteen. Uskon vahvasti että hän tulee jatkamaan Hanken & SSE:n kehitystä ja transformaatiota", Sandell toteaa.

Hinnenbergin mukaan Hanken & SSE Executive Education haluaa kehittyä johtavaksi johdon valmennuksen tarjoajaksi Pohjoismaissa. Yrityksen toimintastrategiassa yhdistetään akateeminen maailma ja elinkeinoelämä.

"Kansainvälinen liiketoimintaympäristö muuttuu nopeammin kuin koskaan ja visionäärinen johtajuus on kasvavassa määrin tärkeässä roolissa. Haluamme aina olla askeleen edellä asiakkaitamme varten ja liityn innolla tähän mahtavaan tiimiin saavuttaaksemme tämän", sanoo vastikään nimitetty toimitusjohtaja Hinnenberg.

Hanken & SSE Executive Education tarjoaa liikkeenjohdon valmennusta mailmanlaajuisesti pohjoismaiden ja Baltian SSE verkostonsa kautta. Yritys on perustettu Helsingissä vuonna 2005 ja on kahden kauppakorkeakoulun, ruotsinkielisen Hankenin sekä Tukholman kauppakorkeakoulun, omistuksessa.