Aikakausmedian järjestämä Edit 2012 kisan palkinnot jakautuiva tasaisesti eri lehtitalojen välillä. Vuoden toimittajaksi valittiin Hanna Jensen.

Vuoden 2012 aikakauslehtitoimittaja Hanna Jensen, Image sekä Suomen KuvalehtiTuomaristo: "Jutuista heijastuu intohimoinen ja tinkimätön asenne toimittajan työtä kohtaan. Toimittajalla on herkän hienovarainen, monikerroksinen ja -vivahteinen kirjoitustyyli ja kielen rytmi sekä juonen kuljetus."

Vuoden 2012 juttutiimi ammatti- ja järjestölehdessä Terho Puustinen, Timo Pylvänäinen, Harri Repo, Simo Sahla, Tekniikka & Talous

"Koskee muttei tapa" Nopea reagointi ajankohtaiseen asiaan ja poikkeuksellisen rohkea aiheen lähestyminen. Jutun eteen on tehty paljon omaa pohdintaa, joka herättää myös keskustelua."

Vuoden 2012 henkilökuva aikakauslehdessä Milka Alanen, Evita sekä Vauva"Henkilökuvissa on intiimiyttä, joka voidaan saavuttaa vain kuvattavan todella luottaessa kuvaajaan. Kuvista kuultaa rehellisyys ja elämänmakuinen tunne."

Vuoden 2012 digitaalinen innovaatio Selkosanomat/verkkolehtiTuomaristo: "Kohderyhmien ehdoilla toteutettu ja kansainvälisestikin ainutlaatuinen kokonaisuus."

Vuoden 2012 henkilökuva aikakauslehdessä Sami Repo, Evita sekä Glorian Ruoka & Viini"Kuvissa on ilmavuutta ja mutkattomuutta, jotka syntyvät käyttämällä taitavasti terävyysaluetta. Valaisu on yksinkertaisen hallittua. Myös sommittelu, värimaailma sekä kuvissa oleva runsaus, tekemisen ilo ja tunnelma vakuuttavat."

Vuoden 2012 reportaasikuva aikakauslehdessä Katri Naukkarinen/Ylioppilaslehti"Kuvat muistuttavat millainen monipuolinen visuaalinen paletti valokuvaajalla on käytössään arkisissakin tilanteissa. Tarkkaan mietitty rajauksen, kuvakulman ja lähikuvan käyttö tekevät kuvista iskeviä ja yllättäviä."

Vuoden 2012 juttutiimi yleisölehdessä Anne Alter, Merja Halme, Heini Kauppinen, Titta Kiuru, Eric Leraillez,Tea Malms, Eero Pulkkinen, Katja Reina ja Uzi Varon, Meidän talo

Ekstra paloturvallisuus"Hyvin kirjoitettu juttukokonaisuus, johon on kerätty asiantuntevaa faktaa vaivaa säästämättä. Tarinallisuutta on monella tasolla ja sopivassa suhteessa. Kuvasarja sekä infografiikka täydentävät jutun informatiivisuutta."

Vuoden 2012 aikakauslehden paras ulkoasu Tiede "Lehden avara ja valoisa taitto ja typografia luovat lehdelle oman ilmeen. Typografian suhteet ovat kohdallaan ja antavat viimeistellyn vaikutelman. Kuvamaailma on tyylikäs ja kauttaaltaan laadukas. Kuvien valinta ja sijoittelu on taitavaa ja monipuolista."

Vuoden 2012 asiakaslehti Kotona "Lukijan lähtökohdista suunniteltu, pieniä yksityiskohtia myöten mietitty ja viilattu sisältö tuo lisäarvoa asiakkaille. Lukijat saavat hauskoja ja käytännöllisiä ideoita, joista on hyötyä kaikkeen elämänhallintaan. Lehti vetää lukijaa puoleensa myös raikkaalla ulkoasullaan."

Vuoden 2012 yleisölehti Apu "Lehti on oiva esimerkki siitä, että vastavirtaan uiminen kannattaa. Yleisaikakauslehden kokonaisuus toimii itsevarmasti ja luontevasti. Tiukkaa asiaa ja viihdettä kohderyhmälle sopivassa suhteessa. Lehti osoittaa, että laatu ja tarinat ovat edelleen aikakauslehtien vahvuus."

Vuoden 2012 ammatti- ja järjestölehti Arvo "Yllättävällä tavalla hienosti toimiva ja uskottava kohderyhmänsä lehti. Aiheet liikkuvat siellä missä lukijansakin. Lehdessä on asiapitoisia lukukokemuksia, joissa ei ole unohdettu huumoria ja omaperäisyyttä.Monipuolinen aikakauslehti, jonka sisältö heijastuu myös visuaaliseen ilmeeseen."