Uudet toimistot

Anna Juvonen 22.10.2009 13:53 päivitetty 4.2.2016 10:21

Harjunpää avasi Tehtaankadun

Sampo Korhonen

Bob Helsingissä viimeksi vaikuttanut AD Samuli Harjunpää on avannut oman Tehtaankatu-toimiston.

Mainostoimisto Bob Helsingistä kevään yt-neuvottelujen seurauksena lähtenyt AD Samuli Harjunpää on perustanut oman toimiston. Muun muassa copywriter Erkko Mannilan AD-parina työskennellyt Harjunpää on yksi viime vuosien palkituimmista suomalaisista mainonnan suunnittelijoista.

Oy Tehtaankatu Ab on yhden miehen toimisto. Harjunpää tekee yhteistyötä tuttujen freelancer-copyjen ja yritysten kanssa projektikohtaisesti, kun käsiä ja jalkoja tarvitaan useampia.

– Yritys perustettiin sen takia, että tuli toimeksiantoja. Ajattelin ensin, että teen ihan itsekseni, mutta pian tuli toimeksiantoja, jotka vaativat enemmän väkeä, Harjunpää sanoo.

Kivijalkakonttoria toimistolla ei ole ja yhteystiedot vievät Harjunpään kotiosoitteeseen. Harjunpään mukaan toimitilojen hankkimista mietitään tarvittaessa.

– Idea on, ettei meillä ole mitään kiinteitä kuluja, jonka takia voimme tarjota vähän kilpailukykyisempää hintaa, vaikka duuni on yhtä hyvä kuin muillakin.

Toimisto on pyörinyt aktiivisesti parisen viikkoa ja verkkosivut avattiin viikko sitten. Harjunpää kertoo, että toimistolla on tässä vaiheessa neljä asiakkuutta, mutta julkisesti hän ei vielä halua asiakkaitaan nimetä. Kyse ei ole kokonaisasiakkuuksista, muttei pelkästä logojen vääntämisestäkään.

– Olen aina saanut tehdä yhteistyötä hyvien asiakkaiden kanssa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö