Verso Food Oy on valinnut yhtiökokouksessaan hallituksensa uudeksi jäseneksi joulukuusta 2016 alkaen valtiotieteiden tohtorin Pekka Mattila n.

Verso Food on tullut tunnetuksi härkäpaputuotteistaan, erityisesti Härkis-elintarvikkeesta.

Mattila työskentelee käytäntöön suuntautuneena professorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja johdon valmennukseen sekä organisaatioiden kehittämiseen keskittyneen Aalto University Executive Education -ryhmän toimitusjohtajana. Mattila toimii lisäksi yritysten ylimmän johdon neuvonantajana ja valmentajana useilla toimialoilla ympäri maailman.

"Mattilassa yhdistyvät strateginen liiketoiminnan osaaminen, kansainvälisyys ja innovatiivisuus. Uskon, että hänellä on paljon annettavaa niin brändillemme kuin toiminnan kansainvälistämisellekin", Verso Food Oy:n hallituksen puheenjohtaja Leena Saarinen sanoo tiedotteessa.

Verso Foodin mukaan Mattila innostui lähtemään mukaan hallitukseen, koska hän näkee suuren tarpeen vastuullisesti tuotetulle kasviproteiinille.

"Kansainvälisessä kilpailussa menestyminen vaatii laadukkaiden tuotteiden lisäksi vahvaa verkostoitumista ja strategisen markkinoinnin osaamista, ja näissä asioissa haluan olla erityisesti tukemassa Verso Foodia", Mattila sanoo.

Saarisen ja Mattilan lisäksi Verso Foodin hallitukseen kuuluu Joonas Kettunen.