Alma Median kustantaman Tekniikka & Talouden päätoimittajaksi on nimitetty lehden toimituspäällikkö Harri Junttila, 49. Junttila toimii myös MikroBitin ja Tivin päätoimittajana vastaten niiden sisällöntuotannosta ja kehittämisestä. Junttila aloittaa uusissa tehtävissään 1.1.2020.

"Alma Talentin tekniikka- ja ict-lehdet ovat Suomessa harvinainen kokonaisuus. Ne tarjoavat lukijoille kattavaa, hyödyllistä ja näkemyksellistä journalismia siitä, miten teknologiatoimialoilla yleensä ja ict-alalla erityisesti maailmalla ja Suomessa menee”, Harri Junttila sanoo.

"Nyt digitaalisen journalismin päästessä vihdoin myös Suomessa vauhtiin on todella jännittävää ja motivoivaa alkaa johtaa ja kehittää tätä yhä useammalle tärkeää lehtiperhettä”, Junttila jatkaa.

"Alma Talentin tekniikka- ja ict-lehdet saavat Harri Junttilasta kokeneen päätoimittajan. Harrilla on näyttöjä toimituksen systemaattisesta vetämisestä ja maksullisen digitaalisen laatujournalismin kehittämisestä. Viime mainittu on jatkossa tekniikka- ja ict-medioillemme entistäkin tärkeämpää”, sanoo Alma Talentin toimituksia johtava Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Tekniikka- ja ict-lehtien nykyinen päätoimittaja Mikko Torikka lopettaa tehtävässään aiemmin sovitun mukaisesti 31.12.2019 ja siirtyy pois konsernin palveluksesta.

Markkinointi & Mainonta on myös osa Alma Talentin toimituksia ja Alma Mediaa.