Hasan & Partners aloittaa Helsingin toimistoa koskevat yt-neuvottelut. Neuvottelut koskettavat tällä hetkellä koko henkilöstöä ja johtavat maksimissaan 9 henkilön vähentämiseen.

"Tämä on keino vastata markkinan murroksen aiheuttamaan kysynnän muutokseen sekä keino sopeuttaa meidän osaamistamme suhteessa markkinakysyntään", Hasan & Partnersin toimitusjohtaja Panu Nordlund kertoo M&M:lle.

Nordlundin mukaan murroksen taustalla on vahvasti digitalisaatio, jonka synnyttämä murros on vaikuttanut ja vaikuttaa kaikkien elämään sekä työelämässä että henkilötasolla.

"Transformaatio on nähtävä laajassa kontekstissa, joka heijastuu erilaisiin työskentelymalleihin prosesseihin ja tapaan tehdä työtä asiakkaiden kanssa", Nordlund sanoo.

Viikon kuluttua käynnistyvät neuvottelut toteutetaan Nordlundin mukaan "niin sanottuna nopeana menettelynä".

"Kahden viikon neuvottelujakson jälkeen tiedetään, mikä on lopputulema."

Hasan & Partners Oy on osa Hasan & Parners Group -mainostoimistokonsernia, joka toimii viiden yksikön voimin kolmessa eri maassa. Konserni työllistää yli 170 henkeä. Hasan & Partners Groupin toimitusjohtajana toimii Eka Ruola.

Hasan & Partbners tavoittelee tänä vuonna 20 miljoonan euron myyntikatetta. Hasan & Partners Oy:n osuus ryhmästä on 110 työntekijää ja myyntikatteesta 11,5 miljoonaa euroa.

Hasan & Partners Groupin liikevaihto tilikaudella 2016 oli 20,3 miljoonaa euroa ja myyntikate 16,7 miljoonaa euroa. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 17,1 miljoonaa euroa ja myyntikate 14,1 miljoonaa euroa.