Itsenäisten toimistojen verkosto thenetworkone valitsi Hasan & Partners Group in maailman parhaimpien joukkoon jo kuudennen kerran. Thenetworkone-verkostoon kuuluu yhteensä 1 200 toimistoa 109 maassa. Vuosittain verkosto tuottaa yhteistyössä lontoolaisen Campaign-lehden kanssa erikoisjulkaisun, joka kokoaa yhteen paitsi listauksen maailman johtavista itsenäisistä toimistoista, myös toimistojen edustajien kirjoittamia artikkeleja yrityksestä ja toimialasta.

”Maailman johtavien itsenäisten toimistojen julkaisu on kokoelma kirjoitelmia toimistoilta, jotka haluavat olla erilaisia asiakkaan parhaaksi. Se ei vertaile toimistoja kilpailumenestyksen pohjalta, vaan on maailman johtavien asiantuntijoiden ääni toimialalta”, thenetworkonen perustaja Julian Boulding kuvailee.

Campaign-lehden erikoisnumero julkaistiin tällä viikolla. Hasan & Partners Group kutsuttiin mukaan ainoana suomalaisena toimistona. Listan muut toimistot ovat venäläinen AGT Communications Group, brittiläiset BBD Perfect Storm ja MBA, australialainen DDI, eteläafrikkalainen House of Brave (Brave Group), irlantilainen Javelin, saksalaiset Jung von Matt ja Serviceplan sekä kanadalainen Zulu Alpha Kilo. Toimistot ja niiden töitä esitellään Leading Independents -nettisivuilla.

”Kuuluminen tähän ryhmään on Hasan & Partners Groupille erittäin tärkeä asia. Se on osoitus siitä, että pystymme kohoamaan maailmanluokkaan paitsi työn laadussa myös tarjooman osalta sekä tavassamme järjestäytyä”, Hasan & Partners Groupin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola sanoo tiedotteessa.

Hasan & Partners Groupiin kuuluvat Suomessa mainostoimisto Hasan & Partners, viestintätoimisto Hasan Communications, asiakasymmärrys- ja strategiatoimisto Frankly Partners sekä tuotantoyhtiö RAW&LAND. Lisäksi Hasan & Partners Groupilla on Tukholmassa luova digitaalinen täyden palvelun mainostoimisto Perfect Fools sekä viime vuonna San Franciscoon perustettu uuden ajan markkinointiviestintätoimisto TBD.