Yhtiöt

Ville Perttula 13.4.2018 12:06

Hasan & Partnersin entinen toimitusjohtaja Torsti Tenhunen A-lehtien hallitukseen

Torsti Tenhunen

Torsti Tenhunen toimii tällä hetkellä Finnish Business Angels Networkin hallituksen jäsenenä ja on Spinnaker Venturesin osakas.

A-lehdet on valinnut Torsti Tenhusen hallituksen uudeksi jäseneksi tällä viikolla järjestetyssä yhtiökokouksessa.

Tenhunen toimii Finnish Business Angels Networkin eli FIBANin hallituksen jäsenenä ja on uuden tekoäly-yrityksiin sijoittavan pääomarahaston Spinnaker Venturesin osakas.

Tenhunen on aiemmin työskennellyt muun muassa FiBANin hallituksen puheenjohtajana, Pivot5:n partnerina, Nokialla johtotehtävissä sekä ollut perustamassa Satama Interactivea. Tenhunen on työskennellyt myös mainostoimisto Hasan & Partnersin toimitusjohtajana.

"Torstilla on A-lehtien kannalta kiinnostava ja monipuolinen työhistoria sekä vankkaa osaamista startup-yrityksistä, markkinoinnista sekä teknologiakehityksestä. Haemme meille koko ajan uudenlaista liiketoimintaa, joten on hienoa, että saimme Torstin mukaan hallitustyöskentelyymme", A-lehtien hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen toteaa tiedotteessa.

A-lehtien hallituksen muodostavat hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, Anne Lyytikäinen-Palmroth, Joonas Lyytikäinen, Pekka Mattila, Torsti Tenhunen ja Pekka Vähähyyppä.

”Hyvä sisältö myy edelleen, mutta samalla esimerkiksi tilaajaliiketoiminta siirtyy osin verkkoon ja mobiiliin muun muassa lifestyle-palveluiksi ja verkkokaupoiksi. Sen taustalle tarvitsemme datan ja tekoälyn apua uusien palveluiden kasvun ja skaalautuvuuden sekä kustannustehokkuuden varmistamiseksi", Tenhunen sanoo.

A-lehdet-konsernin liikevaihto oli viime vuonna noin 102 miljoonaa euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö