Työn tuloksena Rettig ICC on nyt Purmo Group. Kansainväliseen kasvuun tähtäävän yrityksen brändeihin lukeutuvat muun muassa muassa Purmo, Radson, Vogel & Noot, Finimetal, Myson, Emmeti ja FIV.

Hasan & Partners Groupin kanssa tiiviissä yhteistyössä Purmo Groupille luotiin uusi brändistrategia ja visuaalinen identiteetti, asiakkaita ja henkilöstöä osallistaen.

Hasanin tiimissä uudistustyöstä vastasivat läpi uudistuksen luovan toimiston Hasan & Partnersin, viestintätoimisto Hasan Communicationsin ja asiakasymmärrys- ja business design -toimisto Frankly Partnersin asiantuntijat.

Purmo Groupin toimitusjohtaja Perttu Louhiluoto kertoo yrityksen etsineen kokenutta, joustavaa ja laatutietoista kumppanin toteuttamaan brändiuudistusta. Hasan & Partners Groupin tekemästä ehdotuksesta huomasi Louhiluodon mukaan, että toimisto oli sisäistänyt yrityksen tarpeet.

”Brändiuudistukseen osallistunut tiimi oli alusta asti innolla mukana ja valmis sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Olemme lopputulokseen oikein tyytyväisiä ja koemme, että se vastaa visiotamme. Tällaisia projekteja ei kuitenkaan toteuteta ihan joka päivä vaan lopputuloksen pitää olla toimiva vuosiksi eteenpäin”, Louhiluoto kertoo tiedotteessa.

Kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen myötä syntynyt uusi bränditarina ilmentää yrityksen tulevaisuuden kasvutahtoa. Purmo Groupin tavoitteena on olla tulevaisuudessa Euroopan johtava kestävien sisäilmaratkaisujen toimittaja ja asiakaskeskeinen sisäilmamukavuuden asiantuntija.

Purmo Groupin viestinnästä vastaava Saara Smura kertoo yrityksen lähteneen liikkeelle miettimällä syvällisesti, millainen yritys Purmo on nyt ja millainen se haluaa jatkossa olla.

”Saimme arvokkaita näkökulmia työhön sekä asiakkailtamme että henkilöstöltämme. Kaiken summana syntyi uusi brändistrategiamme, joka antaa meille suuntaviivat tavallemme toimia ja kommunikoida sisäisesti ja ulkoisesti.”

”Uskon, että saimme hyvin kiteytettyä painopisteemme ja ambitiomme ja mielestäni myös uusi visuaalisen identiteettimme ilmentää tahtotilaamme. Projekti oli todella antoisa”, Smura kertoo.

Purmo Group on osa monella alalla operoivaa perheyritys Rettig Groupia.

Hasan & Partners Groupin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola kertoo projektin olleen luovalle tiimille mieluinen.

”Purmo Group on alansa markkinajohtaja Euroopassa. Meille oli kunnia-asia päästä uudistamaan merkittävän suomalaisen yrityksen kansainvälinen brändi. Tämä työ on tehty vahvasti yhdessä, pieteetillä ja kaikki kivet kääntäen. Lopputulos lämmittää paitsi sydäntä myös sisäilmaa”, Ruola kertoo tiedotteessa.