Radio Rock in aamuohjelman Korporaation Jussi Heikelä juonsi tänään perjantaina viimeisen radio-ohjelmansa ja siirtyy puhuja-alalle Speakersforum in kanssa.

Heikelä tulee puhumaan yrityksille ja organisaatioille muun muassa siitä, mitä media ajattelee ja kuinka media käyttäytyy.

"Olen miettinyt puhealaa pitkään ja minulla on ollut salainen haave siitä, että saisin mahdollisuuden päästä kertomaan omista kokemuksistani", Heikelä kertoo Speakersforumin videolla.

Heikelä sanoo, että hänen koko uransa on keskittynyt tarinoiden kertomisen ympärille. Viihteen ja median parissa hän on oppinut, kuinka tuoda paras puoli esiin joka päivä.

"Olen ollut bisneksessä, jossa joka päivä on pääpäivä, eikä ole selityksiä sille, jos ei joskus lähde. Haluan kertoa, kuinka on ollut mahdollista tehdä tätä niin pitkään ja mitkä ovat käytännön kikat. Miten voi saada kaiken irti vanhasta, raihnaisesta hevosesta ennen kuin se pistetään meetwurstiksi", Heikelä maalailee.

Hän arvelee, että kokemus media-alalta on antanut näkemystä siitä, kuinka "asiat saadaan sujumaan tehokkaasti, innostavasti ja niin, että se kiehtoo ihmisiä".

Ammattipuhujia, juontajia ja valmentajia välittävä Speakersforum tarjoaa myös tapahtumaratkaisuja yhdessä sisaryhtiönsä Eventforum in kanssa.

MTV kertoo, että Heikelän tilalle Korporaatioon tulee Kim Sainio. Hän työskenteli aiemmin noin vuoden Korporaatio-ohjelmassa Heikelän parina ja lähti ohjelmasta vuonna 2011. Sainio on ohjannut muun muassa Big Brother -ohjelmaa.