Hallitukset

Ilkka Jauhiainen 5.11.2015 11:17 päivitetty 4.2.2016 11:03

Heikki Rotkolle uusi hallitustehtävä

Handout

MTV:n entisen toimitusjohtajan lisäksi hallituspaikan Klokista sai Endemol Shine Groupin entinen toimitusjohtaja Gary Carter.

Heikki Rotko on kutsuttu suomalaisen Klokin hallitukseen. Klok on videotuotantoihin erikoistunut luova toimisto. Yhtiö tekee tuotantoja useille eri alustoille ja päätelaitteilla aina mobiilista televisioon.

Yhtiö on kasvanut tasaisesti mutta nopeasti. Vuonna 2010 liikevaihto oli 64 000 euroa. Viime vuonna jo 1,3 miljoonaa euroa. Klokin hallituksessa istuvat myös Saku Tuominen ja Juha Tynkkynen.

Heikki Rotko, mikä Klokissa kiinnosti?

"Elävän kuvan hyödyntäminen viestinnässä on alkutekijöissään suurimmassa osassa suomalaisia yrityksiä. Siinä on iso potentiaali. Klokilla on vahva tiimi, osaaminen ja visio. Olen tehnyt Paulin [yhtiön perustaja Pauli Kopu] kanssa paljon juttuja yhdessä. Tynkkysen ja Tuomisen tunnen pitkältä ajalta. Uskon että minulla on Klokille annettavaa", muotoilee Rotko.

Rotkon lisäksi Klokin hallitukseen tuli Endomol Shine Groupin kansainvälisistä toiminnoista vastannut toimitusjohtaja Gary Carter.

Shine Group ja Endemol yhdistyivät vuoden alussa. Carter lähti yhtiöstä pian yhdistymisen jälkeen. Shine Group tunnetaan muun muassa Masterchef–ohjelmasta.   

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö