Heikki Sivonen, 34, on nimitetty Lyyti Oy:n markkinointijohtajaksi lokakuun alusta alkaen. Hän siirtyi Lyytille teknologia-, design- ja strategiayritys Solitan markkinoinnista.

Sivosella on pitkä tausta inbound-markkinoinnista ja markkinointiteknologioista b2b-sektorilla. Aiemmin Sivonen on työskennellyt mm. markkinointitoimisto Advance B2B:n luovana johtajana ja verkkomaksupalveluita tarjoavan Paytrailin markkinoinnissa.

Työssään Sivonen vastaa Lyytin globaalista markkinoinnista ja brändistä. Hän raportoi toimitusjohtajalle ja on Lyytin johtoryhmän jäsen.

“Datan ja teknologian hyödyntäminen ovat tulleet kiinteäksi osaksi tapahtumia, mikä on nostanut ihmisten odotuksia myös tapahtumakokemusta kohtaan – alkaen jo tapahtuman markkinoinnista ja viestinnästä. On hienoa olla mukana Lyytillä rakentamassa markkinoinnin ja myynnin ekosysteemiä, joka hyödyntää dataa ja asiakasymmärrystä uudenlaisella tavalla”, Sivonen kertoo tiedotteessa.

”Lyyti on kasvanut Suomessa ylivoimaiseksi markkinajohtajaksi tapahtumanhallintaohjelmistoissa. Tulevaisuudessa suurin osa kasvustamme tulee ulkomailta ja asiakkailta, jotka hyödyntävät tapahtumia strategisena osana markkinointia. Heikin osaaminen vastaa täysin kohderyhmämme toimintamallia ja hän tuo kriittistä osaamista juuri siihen, miten tapahtumat nivotaan osaksi mitattavaa ja tavoitteellista inbound-markkinointia”, kommentoi Lyytin toimitusjohtaja Petri Hollmén.

Lyyti Oy on tapahtumamarkkinoinnin ohjelmistoa kehittävä yritys, joka työllistää Suomessa ja maailmalla 60 henkeä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2019 on viisi miljoonaa euroa. Pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners osti yrityksestä enemmistön heinäkuussa 2019 ja yrityksen tavoite on moninkertaistaa liikevaihto tulevien vuosien aikana.

Oikaisu 23.10.19 klo 14.16 : Heikki Sivonen on nimitetty Lyytin markkinointijohtajaksi ei markkinointipäälliköksi.