Toimistot

Aleksi Ylä-Anttila 29.6.2018 12:44 päivitetty 2.7.2018 11:30

Henna Jokela Ellun Kanojen talousjohtajaksi: "Koen, että minulla on hyvä työkalupakki"

Ellun Kanat
Henna Jokela aloitti Ellun Kanojen talousjohtajana kesäkuun puolivälissä.

Henna Jokela on työskennellyt aiemmin muun muassa tietotekniikkayhtiö Futuricen ja kiinteistösijoitusyhtiö Cityconin palveluksessa.

Henna Jokela on nimitetty Ellun Kanojen talousjohtajaksi 19.6. alkaen. Kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta valmistunut Jokela siirtyi Ellun Kanoille Futuricen Finance Managerin tehtävistä.

Jokela kertoo siirtyvänsä tietotekniikkayrityksestä viestintätoimistomaailmaan iloisin ja odottavaisin mielin. Ennen Futuricea Jokela työskenteli kiinteistösijoitusyhtiö Cityconin Financial Controllerina.

"Talousnäkökulmasta Futurice ja Ellun Kanat ovat hyvin samantyyppisiä yrityksiä, vaikkakin eri kokoisia sekä bisneksen luonteen kannalta keskenään erilaisia. Koen, että minulla on hyvä työkalupakki ottaa nykyinen pulpetti haltuun", Jokela kertoo M&M:lle.

Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen toteaa toimiston toimivan muutosbisneksen ytimessä. Siksi yrityksen on tärkeää panostaa myös omaan muutosvauhtiinsa.

"CFO on tärkeä pelaaja, joka auttaa meitä vastaamaan kiinnostaviin kasvun mahdollisuuksiin", Tujunen toteaa tiedotteessa.

Ellun Kanat teki tilikaudella 2017 4,9 miljoonan euron liikevaihdon. Liikevoitto eli tulos ennen veroja oli 1,1 miljoonaa euroa. Vuotta aiemmin toimisto teki 682 000 euron liikevoiton.

Toimiston myyntikate tilikaudella 2017 oli 4,8 miljoonaa euroa, kun se vuotta aiemmin oli 3,6 miljoonaa euroa.

Juttua editoitu 2.7.2018 klo 11.30 Korjattu toimiston liikevaihto ja myyntikate.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö