Filosofian maisteri Henna Tuominen on nimitetty Stockmannin viestinnästä, sijoittajasuhteista ja vastuullisuudesta vastaavaksi johtajaksi. Tuominen siirtyy Stockmannille Aktian brändi- ja viestintäjohtajan tehtävistä. Aikaisemmin Tuominen on toiminut viestinnän, brändin ja yritysvastuun johtotehtävissä Carunassa ja Elisassa sekä viestintäkonsulttina Pohjoisranta BCW:llä.

Stockmannilla on käynnissä mittava muutosohjelma, jonka toteuttamisessa viestinnällä ja vastuullisuudella on merkittävä rooli.

"On hienoa päästä mukaan toteuttamaan Stockmannin muutosta. Stockmannilla on erityinen paikka asiakkaidensa ja suomalaisten sydämissä. Lähden innolla luomaan uutta Stockmannia yhteistyössä henkilöstön, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa", Henna Tuominen kertoo tiedotteessa.

Tuomisesta tulee Stockmann-liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi toimitusjohtaja Jari Latvaselle.

"Henna Tuomisella on erittäin vankka viestinnän, brändin ja vastuullisuuden osaaminen sekä näyttöjä muutosjohtamisesta murrosvaiheessa olevista yrityksistä. Olen erittäin iloinen saadessani toivottaa hänet tervetulleeksi Stockmannille tukemaan uuden strategian ja muutosohjelman toteuttamista. Kiitän Hennan edeltäjää, viestintäjohtaja Anna Bjarlandia hänen ansiokkaasta työpanoksestaan Stockmannilla", toimitusjohtaja Jari Latvanen toteaa tiedotteessa.

Henna Tuominen aloittaa Stockmannilla maaliskuun aikana.