Uusi suomalainen ruokasivusto Herkkusuu.fi kokoaa ruokablogit, reseptit, ruoanlaittovinkit ja -videot sekä muuta ruoka-aiheista sisältöä.

Klik Klik Oy :n ja Content Tailorin julkaisema mainosrahoitteinen sivusto esittää ruokablogien tuoreimmat postaukset, ruoka-aiheiset vinkit, uutiset ja inspiraatiokuvat sekä reseptit Pinterest-tyyppisessä blogivirrassa.

Content Tailor vastaa Herkkusuun sisällöntuotannosta ja Klik Klik teknisestä toteutuksesta ja mediamyynnistä.

Herkkusuu.fi tarjoaa käyttäjille helposti selailtavaa sisältöä ja mukana oleville ruokabloggaajille näkyvyyttä ja liikenteenohjausta.

Keskiviikkona 26. helmikuuta avattu ruokasivusto tarjoaa mainostajille isot brändimainonnan mainospaikat sekä räätälöitäviä sisältömarkkinoinnin ratkaisuja.

"Ruoanlaittoon ja herkutteluun liittyvä verkkomainonta on usein hyvin huolella toteutettua ja visuaalisesti näyttävää. Tämän vuoksi olemme jo sivuston suunnittelun alkumetreillä ottaneet vahvasti huomioon mainostajien tarpeet ja rakentaneet suuret ja näyttävät mainospinta-alat", kertoo Herkkusuu.fi:n mainosmyynnistä vastaavan Klik Klikin Jerry Lindholm tiedotteessa.

Lindholmin mukaan tarkoituksena on rakentaa luovia ja tehokkaita sisältömarkkinoinnin ratkaisuja mainostajien kanssa.

Herkkusuu.fi-sivuston pyrkimyksenä on nousta jo tämän vuoden aikana Suomen suosituimpien ruokasivustojen joukkoon.