Kasvisruoka

M&M 30.1.2017 11:42

Hesburgerilta lisää lihatonta mättöä

Hesburger
Hesburger satsaa kasvisruokaan.

Pikaruokaketju kasvattaa kotimaisten raaka-aineiden määrä.

Kasvisruoan kirjo kasvaa. Hesburger tarttuu nyt ruokatrendiin ja tuo valikoimaansa tänään kaurahärkäpapuhampurilaisen, jossa pihvin pääraaka-aineet kaura, härkäpapu ja porkkana ovat suomalaista alkuperää.

"Olemme saaneet paljon positiivista palautetta valikoimastamme, ja asiakkaamme toivovat meiltä erilaisia kasvisruokavaihtoehtoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme uuden kasvisruokavaihtoehdon tuomalla markkinoille kaurahärkäpapuhampurilaisen", kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Hampurilaisessa on härkäpapu-kaura-porkkana-kasvispihvin lisäksi tomaattia, jäävuorisalaattia, maustekurkkua ja sipulia sekä Hesburgerin paprika- ja kurkkumajoneesia.

Kotimaisten raaka-aineiden määrä lisääntyy myös muissa ketjun tuotteissa.

"Reissumies-täysjyväruisleivän väliin tulee suomalaisen porsaan ulkofilepihvin lisäksi suomalainen jääsalaatti ja sekä paprika- ja sinappimajoneesit, jotka ovat tietysti omaa tuotantoamme."

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö