NIMITYKSET

9.1.2009 09:55 päivitetty 4.2.2016 09:40

Heta Hyttinen Rytmin ruoriin

Maaliskuussa julkaistavasta numerosta lähtien Rytmiä päätoimittaa Heta Hyttinen.

Heta Hyttinen astuu tänä vuonna 75 vuotta täyttävän musiikkilehti Rytmin ruoriin. Edellinen päätoimittaja Mikko Aaltonen lähti lehdestä loppuvuodesta.

Hyttinen on aiemmin toiminut kirjoittavana toimittajana muun muassa Aamulehdessä, Iltalehdessä ja eri aikakauslehdissä. Hänet tunnetaan myös toimittaja-juontajana Yleisradion Muuvi-gaaloista, MTV3:n Jyrki-ohjelmasta, Viihdeuutisista sekä erinäisten festivaalien juontotehtävistä. Vuoden alusta Hyttinen työskentelee myös Yleisradion Musiikki-tv-ohjelman juontajana.

– Kun kyseessä on maan vanhin musiikkilehti, on tärkeä vaalia sitä hienoa perintoä, mikä Rytmillä on. Silti juhlavuottakin ajatellen on syytä suorittaa myös lehden tomutus ja hienoinen kasvojenkohotus, jotta pääsemme juhlimaan myös tulevia tasavuosia, Hyttinen sanoo tiedotteessa.

Pop Median kustantaman Rytmin seuraava numero ilmestyy maaliskuussa. Kustantajan mukaan lehti ilmestyy tänä vuonna kuusi kertaa, mutta osa numeroista on todennäköisesti kaksoisnumeroita, jolloin numeroita voi todellisuudessa ilmestyä vain neljä.