Yhteistyöt

M&M 25.9.2014 08:44 päivitetty 4.2.2016 10:45

High.fi yhteistyöhön Scoopinionin kanssa - tavoitteena suositella laadukkaampaa luettavaa

Scoopinionin selaimen lisäosan avulla High.fi -uutiskeräin saa käyttöönsä tietoja siitä, kuinka kauan verkkouutisia luetaan.

Keväällä 2014 perustettu High.fi-sivusto on aloittanut yhteistyön Scoopinionin kanssa. Yhteistyö tuo High.fi -uutiskeräimen käyttöön Scoopinionin kehittämän lukukäyttäytymistiedon keräämismenetelmän.

Scoopinionin selaimeen asennettava lisäosa seuraa uutisten lukuaikaa sekä muuta lukijoiden käyttäytymistä uutisartikkeleissa. Lukuaikatiedon avulla High.fi pystyy suosittelemaan käyttäjilleen "parempaa ja laadukkaampaa luettavaa".

High.fi on oululaisen AfterDawn Oy:n omistama uutiskeräin, joka toimii kuudella eri kielialueella. Ampparit.comin kilpailija High.fi seuraa lähes 2000 mediaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

"Kotimainen verkkojournalismi on suuntautunut jo vuosien ajan niin sanottuun klikkiotsikointiin, sisällön, laadun ja syventävien artikkelien jäädessä auttamatta jalkoihin kehityksessä. Kehitystä ovat olleet kiihdyttämässä sekä uutiskeräimet että sosiaalisen median nousu uutisliikenteen ohjaajana. Toivomme, että pystymme omalta osaltamme ohjaamaan tuota kehitystä takaisin kohti laadukkaan sisällön arvostamista", kertoo AfterDawnin toimitusjohtaja Petteri Pyyny tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö