Puhelimet

Tivi 26.3. 12:20

Huawei kuittailee eilen julkistustilaisuuden pitäneelle Applelle – "Kiitos lämmittelystä, Tim"

WU HONG / EPA

Huawei käyttää tviitissään myös tunnistetta #AppleEvent.

Huawei julkistaa tänään kello 15 alkavassa tilaisuudessa uusia tuotteita. Apple järjesti eilen julkistustilaisuuden, jossa se esitteli muun muassa omaa luottokorttiaan ja tulevaa tv-palveluaan. Huawei on nyt ottanut ilon irti Applen eilisestä tilaisuudesta ja kiittänyt Applea.

"Kiitokset lämmittelystä Tim", Huawei Mobile twiittasi. Huawein mukaan tänään on viikon julkistustilaisuuksien päätapahtuma eli P30-älypuhelimien julkistus.

Huawei on jo mainostanut suuresti tulevia P30-puhelimia – osittain myös epäonnistuneesti. Hiljattain Huawein kuluttajatuoteryhmän johtaja Richard Yu julkaisi kuvia, jotka oli väitetysti otettu Huawei P30 -sarjan puhelimella. Kaikki kuvat eivät ainakaan olleet P30:llä otettuja, sillä valokuvaaja Jake Olson tunnisti yhden kuvan omakseen ja se oli otettu 4 vuotta sitten. Tämän myötä Huawein käyttämä aihetunniste "#RewriteTheRules" sai hieman erilaisen merkityksen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

17.06.2019 15:56

Frantic nimitti Emma Laihon johtamaan suunnittelua

Laihon keskeisiä vastuualueita uudessa roolissa ovat Franticin suunnitteluyhteisön kehittäminen, asiakkaiden muotoiluosaamisen kehittäminen ja muotoiluverkostoissa vaikuttaminen.