OnniBus.com on saanut maajoukkuehiihtäjä Anssi Pentsisen antamaan tekniikkavinkkejä yhtiön some-kanavien seuraajille. Neljästä videosta ensimmäinen on julkaistu yhtiön Facebook-sivulla, missä se ehti kerätä ensimmäisen reilun tunnin aikana yli 4 500 näyttökertaa.

Pentsisen sponsorointi on OnniBus.com ille ensimmäinen laatuaan.

"Hiihtäminen ja laskettelu näkyvät meillä selkeästi yksittäisenä kansaa liikuttavana lajina. Lajien perässä ollaan valmiita matkustamaan, koska halutaan kokeilla erilaisia latu- ja rinneprofiileja. Hiihdon MM-kisat saavat myös hiihdosta muuten innostuneet liikkeelle. Halusimme olla laajemmin mukana talvisessa ilmiössä, siksi yhteistyöhön ryhtyminen Anssin kanssa tuntui luontevalta", summaa OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke.

Lahteen vuorokaudessa yli 100 vuoroa kuljettava OnniBus.com valmistautuu MM-kisoihin varaamalla lisäkalustoa kysynnän mukaan. OnniBus.comin kaksikerrosbussit liikennöivät Himokselle, Leville, Rukalle, Tahkolle sekä Ylläkselle.

"Videoilla on haluttu tuoda esiin maastohiihdon mukavaa fiilistä. Tekniikkavinkkivideon ohella on käsitelty myös erilaisia hiihtäjätyyppejä sekä tietysti after skitä", kertoo Anssi Pentsinen.

Lahteen kisaajana valmistautuva Pentsinen toivottaa kaikenikäiset katsojat tervetulleiksi.

"Lahden MM-kisat on upea kansainvälinen hiihtotapahtuma, missä on tarjolla laadukasta viihdettä ja palveluja kaikenikäisille. Paikan päälle kannattaa tulla, jos se on suinkin mahdollista. Omalla autolla liikkumisen sijasta kannattaa miettiä muita liikkumisvaihtoehtoja, kuten OnniBus.comia".

Anssin ohella videotuotannossa on ollut mukana olympialaisissa hiihtänyt Jesse Väänänen.

Ensimmäinen video on katsottavissa OnniBus.comin Facebook-sivulla.