Nimitykset

5.3.2012 08:24 päivitetty 4.2.2016 10:22

Iiris täydentyi Sarasta

Sanoma Magazinesin lopettamasta Sarasta Iiriksen palvelukseen siirtyvät toimitussihteeri Pauliina Susi, toimittaja Merja Määttänen ja graafikko Sanna-Maria Ek.

Sanoma Magazinesin torstaina ilmestyvän uutuuden, Iiriksen, toimitussihteeriksi on nimitetty Pauliina Susi (kuvassa). Susi siirtyy lehteen mediatalon lopettamasta Sarasta.

Hän on työskennellyt Saran lisäksi toimitussihteerinä Kotiliedessä ja Yliopisto-lehdessä sekä toiminut freelance-toimittajana 1990-luvun alusta asti.

Sarasta Iiriksen toimittajaksi siirtyy Merja Määttänen. Hän työskenteli Saran perustamisesta lähtien lehdessä toimittajana, toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä. Aiemmin Määttänen on muun muassa tuottanut oman yrityksensä kautta Aamulehden kodin ja asumisen osion, kirjoittanut Hämeen Sanomiin ja Annaan sekä ollut Aviisin päätoimittajana.

Iiriksen graafikkona aloittaa Sanna-Maria Ek, joka on viimeksi toiminut vt. AD:na ja teknisenä taittajana Sarassa ja Tietokone-lehdessä. Sitä ennen hän työskenteli graafikkona ja web-suunnittelijana Australiassa kymmenen vuoden ajan.

Saran toimituksesta talon sisällä uusiin tehtäviin on nimitetty myös Glorian kauneustoimittajaksi palaava Kristiina Raitala ja sekä Me Naisten että Glorian muotitoimittajaksi siirtyvä Iina Dillemuth.

Aiemmin julkistetut rekryt päätoimittaja Leena Karon luotsaamaan Iirikseen ovat AD Taru Castren ja Talouselämästä lehteen siirtynyt toimittaja Heimo Hatakka.