Iiro Kulvik on nimitetty 12. elokuuta alkaen Sanoma Lifestyle n johtajaksi. Hän siirtyy Sanoma Media Finland in aikakausbrändejä julkaisevan yksikön johtoon Sanoman kuluttajamyynnistä, jossa hän on vastannut strategiasta, asiakaspalvelusta ja teknologian kehityksestä.

”Sanoma Lifestylella on hienot brändit, ja niitä tekemässä on joukko Suomen parhaita journalisteja. Tähän joukkoon on upeaa liittyä. Mediankäyttö muuttuu jatkuvasti, ja laadukkailla ja inspiroivilla aikakaussisällöillä on siinä oma paikkansa. Uskon vahvasti lukemiseen ja sen merkitykseen – paperinen lehti on itse asiassa tarkoitukseensa erinomainen tuote”, Kulvik sanoo tiedotteessa.

Kulvikille raportoivat lehtien päätoimittajat ja Lifestylen nykyisen johtoryhmän jäsenet. Kulvik raportoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtajalle Pia Kalsta lle.

”Aikakausbrändien tulevaisuuden menestys on pitkälti kiinni kuluttajamyynnin onnistumisesta, ja nyt niiden johtoon siirtyy kuluttajamyynnin todellinen asiantuntija. Iirolla on myös vahva strategiaosaaminen ja hyvä eteenpäin katsova kehitysote. Nämä ovat erinomaisia ominaisuuksia aikakausbrändien tulevaisuuden rakentamisessa”, Kalsta sanoo tiedotteessa.

Sanoma Lifestyle julkaisee esimerkiksi ET-lehteä, Kodin Kuvalehteä, Tiedettä, Me Naisia, Hyvää Terveyttä, Aku Ankkaa ja Yhteishyvää. Yhteensä brändejä on yli kaksikymmentä. Sanoma Lifestyle tavoittaa kuukausittain 2,6 miljoonaa suomalaista.