Muun muassa Marketing Land kertoo, että 16-vuotias Renon kaupungista Nevadasta kotoisin oleva Carter Wilkerson saa nugettinsa, vaikka ei ole toistaiseksi onnistunut rikkomaan vaadittuaa rajaa.

Wilkerson on kuitenkin tehnyt jo Twitterin tähänastisen ennätyksen keräämällä yli 3,5 miljoonaa uudelleentwiittausta.

"Auttakaa minua, olkaa niin kilttejä. Mies tarvitsee nugettinsa", Wilkerson kommentoi twiitissä, johon hän oli liittänyt kuvakaappauksena mukaan keskustelunsa Wendy’s-ketjun virallisen Twitter-tilin kanssa.

Mikäli Twiitti ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

Wilkersonilta vei vain 30 päivää ohittaa juontaja Ellen DeGeneres in vuoden 2014 Oscar-gaalassa nappaamasta selfiestä julkaisema twiitti, joka oli pitänyt ennätystä hallussaan maaliskuusta 2014 saakka. DeGeneresin ottamassa yhteiskuvassa oli mukana useita Hollywood-tähtiä, kuten Bradley Cooper ja Julia Roberts.

Wilkersonin saavutus sai Wendy’sin vakuuttuneeksi siitä, että nugetteja rakastava nuorukainen todella ansaitsee pyytämänsä vuoden ilmaisen herkuttelun.

"Rakastamme Twitteriä, koska se antaa meille mahdollisuuden keskustella ihmisten kanssa oikealla ja hauskalla tavalla. He ovat rakastaneet vastavuoroisesti myös meitä tämän johdosta", kommentoi Wendy’sin markkinointipäällikkö Kurt Kane.

Wilkersonista on tempauksensa ansiosta tullut julkisuudenhenkilö nopeasti. Hän on kasvattanut Twitter-seuraajiensa määrän 138 seuraajasta yli 100 000 seuraajaan.

"Me teimme sen, ihmiset! Rikotaan seuraavaksi 18 miljoonaa", Wilkerson iloitsi Twitterissä ohitettuaan DeGeneresin.

Sosiaalisessa mediassa Wilkersonin aloittama, onnellisesti päättynyt projekti on kiertänyt tunnisteella #NuggsForCarter. Nähtäväksi jää, onnistuuko hän ajan myötä rikkomaan myös Wendy’sin alkuperäisen vaatimuksen 18 miljoonasta uudelleentwiittauksesta.