Mainostoimisto Ilme on ostanut SuperAppin verkkosivujen kehittämisen liiketoiminnan. Oston myötä Ilme palvelee asiakkaitaan kattavasti myös verkkopalveluprojekteissa ja -ylläpidossa ja jatkaa kasvuaan markkinointiviestinnän laaja-alaisena strategisena kumppanina.

Mainostoimisto Ilmeen liikevaihto vuonna 2018 oli 3,2 miljoonaa euroa ja myyntikate 2,7 miljoonaa euroa. Myyntikate kasvoi 19 prosentilla edellisvuoteen verrattuna.

Viime vuoden kasvun taustalla on terävöitetty liiketoimintastrategia ja entistä vahvempi panostaminen markkinointiviestinnän laaja-alaisiin strategisiin kumppanuuksiin. Uuden strategiansa myötä Ilme rekrytoi seitsemän uutta työntekijää, jotka toivat yhtiöön muun muassa uutta strategista ja viestinnän osaamista.

SuperAppin toimitusjohtaja Arttu Hujanen kertoo yhtiön päättäneen keskittyä liiketoimintastrategiassaan mobiilisovelluksiin.

”Meille oli tärkeää löytää verkkosivuliiketoiminnalle uusi, asiantunteva omistaja, joka palvelee aiempia asiakkaitamme ammattitaidolla ja entistä laajemmin. Ilme on omiaan tähän rooliin”, Hujanen sanoo tiedotteessa.

Verkkosivuliiketoiminnan osto on jatkoa Ilmeen kasvulle ja osaamisen kehittämiselle.

”Olemme tehneet SuperAppin kanssa tiivistä yhteistyötä useita vuosia. Verkkosivuliiketoiminnan kauppa oli luonteva seuraava askel molemmille osapuolille. Uskomme Ilmeessä siihen, että eri alueiden osaajien tulee olla samassa pöydässä. Näin luomme asiakkaalle parempaa ja kestävämpää tulosta. Siksi investoimme toimintatapoihin ja osaamiseen, jotka mahdollistavat tämän”, kertoo Ilmeen toimitusjohtaja Joona Kallinen.

Verkkosivuliiketoiminta siirtyy SuperAppista Ilmeeseen syyskuun aikana, ja oston myötä Ilmeen verkkosuunnittelu täydentyy kahdella web-kehittäjällä. Vastedes yhdessä asiakkaan kanssa työskentelevät niin ohjelmoijat kuin suunnittelijat, sisällöntuottajat ja strategitkin. Työmallin tavoitteena on varmistaa asiakkaille aiempaa paremmat tulokset ja sujuvammat projektit.