Musiikki

Aleksi Ylä-Anttila 9.10.2018 14:07

Isadora Kamotskin Warner Music Finlandin markkinointipäälliköksi: "Hienoa jatkaa töitä Suomen parhaiden artistien kanssa"

Isadora Kamotskin on työskennellyt Warnerilla vuodesta 2016 lähtien.

Filosofian maisteri, kauppatieteiden ylioppilas Isadora Kamotskin, 32, on aloittanut syksyllä Warner Music Finlandin markkinointipäällikkönä.

Kamotskin on toiminut vuodesta 2016 asti Warnerilla Promotion Managerina ja sitä ennen samankaltaisissa tehtävissä Fried Musicilla.

"Aloitan uudessa tehtävässä todella hyvillä mielin. Otan uuden vastuun mielelläni vastaan ja odotan innolla, että pääsen tekemään työtä markkinoinnin parissa koko firman tasolla. On hienoa, kun saan myös tässä uudessa pestissäni jatkaa työskentelyä Suomen parhaiden artistien kanssa", Kamotskin kertoo M&M:lle.

Isadora Kamotskin vastaa jatkossa Warnerin koko kotimaisen osaston markkinoinnista.

 

Promotion Managerin tehtävässä Kamotskin oli aikaisemmin nimitetty tietyille artisteille omaksi promottoriksi. Uudessa toimenkuvassaan Isadora jatkaa työskentelyä kotimaisten artistien parissa, mutta promootiorooleja jaetaan hieman uudelleen.

"Vastaan jatkossa Warnerin koko kotimaisen osaston markkinoinnista ja olen sitä kautta mukana kaikissa artistiprojekteissa."

Kamotskin raportoi uudessa tehtävässään markkinointijohtaja Ramona Forsströmille.

Kamotskin on valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaa mediatutkimus. Hän on lisäksi opiskellut Turun kauppakorkeakoulussa kansainvälistä liiketoimintaa sekä markkinointia.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö