ILMAISJAKELULEHDET

15.12.2004 10:44 päivitetty 4.2.2016 10:14

Itäväylä osaksi Sanoman kaupunkilehtiä

Sanoma Osakeyhtiön Kaupunkilehdet-liiketoimintayksikkö kasvaa. Uusin tulokas lehtiperheeseen on Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla kerran viikossa ilmestyvä Itäväylä.

Sanoma Osakeyhtiö kertoi tiistaina ostaneensa Palvelulehti Itäväylän liiketoiminnan julkaisuoikeuksineen Palvelulehti Itäväylä Oy:ltä. Kauppasummaa ei julkistettu. Lehti siirtyy Sanomalle ensi vuoden alusta alkaen.

Itäväylä tulee täydentämään Sanoman Kaupunkilehdet-yksikköä, johon kuuluvat nyt Uutislehti 100 sekä Keski-Uudellamaalla ja Hyvinkäällä ilmestyvä Kellokas-lehtiperhe.

- Itäväylä on erinomaisesti tehty lehti ja hyvä lisä kaupunkilehtiketjuumme, jota on määrä edelleen täydentää. Lehti vahvistaa kaupunkilehtitarjontaamme ydinalueellamme Uudellamaalla, Sanoma Osakeyhtiön toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen perusteli ostopäätöstä yhtiön tiedotteessa.

Palvelulehti Itäväylän toimitusjohtaja Mika Laine uskoo, että kauppa lisää Itäväylän mahdollisuuksia kasvattaa markkina-asemaansa.

Vuonna 1984 perustettua Itäväylää jaetaan 11 kunnassa Porvoon ja Itä-Uudenmaan alueilla. Lehden jakelulevikki on 45 300. Itäväylän ilmestyminen jatkuu omistajavaihdoksen jälkeen ennallaan, ja lehden toimitus-, markkinointi- ja jakeluhenkilöstö jatkavat uuden työnantajan palveluksessa.