Alkoholi

Ville Perttula 11.4. 15:45

Ivana Helsingin vodka tavoittelee naiskohderyhmää – "Tätä juomaa voi nauttia herkkujenkin kanssa"

W&K Premium

Etiketin on suunnitellut Ivana Helsingin Paola Suhonen.

Ivana Helsinki on lanseerannut vodkan yhteistyössä alkoholiyhtiö W&K Premiumin kanssa. Ivana Helsinki Vodka -nimellä kulkeva juoma tislataan pienissä erissä käsin Helsingin Sörnäisissä. Raaka-aineina ovat kotimaiset ruis- ja ohramallas. Etiketin on suunnitellut Ivana Helsingin Paola Suhonen, ja kuosi on nimeltään Herbario.

W&K Premium toimitusjohtaja Tuomas Käyhkö kertoo M&M:lle, että yhteistyö sai alkunsa Ivana Helsingin järjestämästä Superwood Festival -tapahtumasta.

"Olemme olleet myymässä siellä Korpimaan Kyynel -vodkaamme. Päätimme nyt syventää yhteistyötä enemmän ja tehdä heille oma vodkatuoteen."

Käyhkön mukaan vodkan ilmeen ajateltu vetoavan naiskohderyhmään. Valmistaja kuvailee vodkan makua pehmeäksi ja viljaiseksi.

"Emme tietenkään sulje ketään pois, mutta tässä on haettu vähän feminiinisempää lähestymistapaa. Makua on testattu naiskohderyhmällä ja siitä pidetty."

"Tätä juomaa voi nauttia herkkujenkin kanssa."

Vodkaa on tarkoitus myydä Suomessa ja ulkomailla. Käyhkön mukaan Ivana Helsingin isot vientimaat ovat Aasiassa. Vodkan myymisen hoitaa W&K Premium.

"Tarkoitus on viedä vodkaa Aasiaan line extention -tuotteena."

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö