Suomen partiolaisten kansainvälinen suurleiri Roihu käynnistyy keskiviikkona 20. heinäkuuta Hämeenlinnassa.

Erityistä leirissä on tällä kertaa se, että muotitalo Ivana Helsinki ja taiteilija Teemu Keisteri ovat suunnitelleet leirituotteita Roihua varten.

Keisteri on tunnettu Ukkeli-taiteestaan, ja hän on luonut Roihulle partiodesignin, joka näkyy t-paidoissa, kangaskasseissa sekä postikorteissa ja -merkeissä.

”Olen ollut partiossa 7-vuotiaasta 15-vuotiaaksi saakka Kauka-Kuutit-lippukunnassa. Varsinkin isoista kesäleireistä jäi hyviä muistoja. Hauskaa, että minua pyydettiin tekemään Roihu-leirille leirituotteita ja että sain vapaat kädet suunnitteluun. Minun suunnittelemista tuotteista tuli aika villejä ja toivon, että mahdollisimman moni tykkää näistä ukkelipartiolaisista”, Keisteri sanoo tiedotteessa.

Ivana Helsinki on puolestaan suunnitellut emalimukin ja juomapullon värikkäät printit.

Roihu-tuotteita myydään Roihun leirintämyymälässä leirintäalueella 20. – 28.7.2016. Osa tuotteista on myynnissä myös verkkokaupassa.

Roihu on seitsemäs Suomen Partiolaisten kansainvälinen partioleiri. Leirille on tulossa 17 000 osallistujaa, joista 3 000 saapuu ulkomailta. Roihun tapahtumia voi seurata sosiaalisesta mediasta tunnisteilla #roihu2016 ja #mäoonliekeissä.