MAKSUTV

14.5.2013 08:30 päivitetty 4.2.2016 09:31

Jääkiekko ja formulat kiinnostivat: MTV3 Total tavoitti joka neljännen suomalaisen

Lätkän ja formuloiden lisäksi katsojia kiinnostivat ManU:n matsi ja Tero Pitkämäen keihäänheitto.

Viime viikolla MTV3 Total -paketin kanavia katseli joka neljäs suomalainen, eli yhteensä 1,4 miljoonaa eri suomalaista. Tavoittavuuden kriteeri ylittyy kun katsoja on yli neljä vuotias ja yhtäjaksoista katsomista on vähintään 3 minuuttia.

Katsotuimmat lähetykset olivat sunnuntain Formula 1 -osakilpailu Espanjassa sekä perjantain jääkiekon MM-kisojen trilleri Suomi-Venäjä.
 
"Nyt voi viimeistään sanoa, että suomalaiset ovat löytäneet urheilun maksu-tv-kanavilta”, Jorma Härkönen, MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja sanoo tiedotteessa.
 
”Viime vuonna ehdottomasti suurimmat vetonaulat, jääkiekon MM-kisat ja Formula 1, olivat vielä eri paketeissa. Nyt nämä ovat saman katon alla", Härkönen jatkaa.
 
F1:n ja MM-kiekon lisäksi mm. seuraavat ohjelmat keräsivät viime viikolla runsaasti katsojia MTV3 Total -paketin kanavilla: Tero Pitkämäen keihäskisa yleisurheilun Timanttiliigan avauksessa (MTV3 MAX Sport 2),

Alex Fergusonin viimeinen kotiottelu ManU:n peräsimessä (MTV3 MAX), Game of Thrones -sarjan uusin jakso (C More Series).

 

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö