Viime viikolla MTV3 Total -paketin kanavia katseli joka neljäs suomalainen, eli yhteensä 1,4 miljoonaa eri suomalaista. Tavoittavuuden kriteeri ylittyy kun katsoja on yli neljä vuotias ja yhtäjaksoista katsomista on vähintään 3 minuuttia.

Katsotuimmat lähetykset olivat sunnuntain Formula 1 -osakilpailu Espanjassa sekä perjantain jääkiekon MM-kisojen trilleri Suomi-Venäjä. "Nyt voi viimeistään sanoa, että suomalaiset ovat löytäneet urheilun maksu-tv-kanavilta”, Jorma Härkönen, MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja sanoo tiedotteessa. ”Viime vuonna ehdottomasti suurimmat vetonaulat, jääkiekon MM-kisat ja Formula 1, olivat vielä eri paketeissa. Nyt nämä ovat saman katon alla", Härkönen jatkaa. F1:n ja MM-kiekon lisäksi mm. seuraavat ohjelmat keräsivät viime viikolla runsaasti katsojia MTV3 Total -paketin kanavilla: Tero Pitkämäen keihäskisa yleisurheilun Timanttiliigan avauksessa (MTV3 MAX Sport 2),

Alex Fergusonin viimeinen kotiottelu ManU:n peräsimessä (MTV3 MAX), Game of Thrones -sarjan uusin jakso (C More Series).