Suosittuja Youtube-, blogi- ja Instagram-kanavia pitävät Janne Naakka ja Valtteri Sandberg siirtyvät vaikuttajamarkkinointitoimisto Babler in talliin. Samalla myös pariskunnan yhteinen Olohuone-podcast saa Bablerista uuden kodin.

Naakka ja Sandberg ovat molemmat sosiaalisessa mediassa pitkän linjan vaikuttajia. Kummallakin on oma blogi sekä Instagram-tili ja Youtube-kanava. Yhteensä seuraajia on satojatuhansia. Olohuone-podcast on pariskunnan ensimmäinen yhteinen vaikuttajakanava. Podcastissa kuulijat tuodaan keskelle Naakan ja Sandbergin kotia.

Pariskunnan koira Luckykuuluu Suomen seuratuimpiin koiravaikuttajiin. Sen Instagram-kanavalla on yli 40 000 seuraajaa.

Pariskunta kertoo saavansa Bablerilta apua sisällön suunnittelussa ja tuotannossa.

”He ymmärtävät jokaisen vaikuttajan olevan henkilöbrändi ja haluavat auttaa sen kehittämisessä. Erityisesti monikanavaisena perheenä Babler on meille hyvä talo, sillä heillä on monen vuoden laaja kokemus blogeista, ja nykyään he toimivat myös yhtenä merkittävimmistä podcast-tuottajista”, Naakka ja Sandberg sanovat tiedotteessa.

”Nyt muutettuamme Bablerille yhteistyökumppaneilla on erinomainen tilaisuus ostaa monikanavaisesti kokonaisuuksia perheenjäsentemme kanavista tavoittaen eri kohderyhmiä”, Janne ”naaG” Naakka sanoo.

Bablerin liiketoimintajohtajan Jenni Forsblom in mukaan Naakka, Sandberg ja Lucky-koira sekä Olohuone-podcast tuovat Bablerin edustamien vaikuttajien joukkoon uutta kohderyhmää ja kiinnostavia sisältöjä.