Aiemmin yrityksen tuoteryhmäjohtajana toiminut Janne Sorakivi nimitettiin Hobby Hall Suomi Oy :n toimitusjohtajaksi heinäkuun alussa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vähittäis- ja tukkukaupasta. Kymmenen viime vuoden ajan Sorakivi on työssään keskittynyt vahvasti digitaaliseen kaupankäyntiin.

Uusi toimitusjohtaja vakuuttaa, että Hobby Hall Suomi Oy pystyy palvelemaan suomalaista asiakasta vastaisuudessa entistäkin paremmin. Yritys on kuulunut toukokuusta alkaen kansainväliseen Hobby Hall Group OÜ :hyn, jolla on verkkokauppoja muun muassa Virossa ja Latviassa.

Keväällä 2019 toteutettiin Suomessa merkittävä teknologiamuutos, jonka myötä hobbyhall.fi-verkkokaupan tuotevalikoima on saatu viisinkertaistettua vuoden takaiseen tarjontaan verrattuna.

Hobby Hall toimii nykyään ainoastaan verkossa. Sen viimeinen myymälä Helsingin Tammistossa suljettiin keväällä.

"Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin uusilla tavoilla. Tuomme jatkuvasti Suomen markkinoille uusia kiinnostavia brändejä ja tuoteryhmiä kuluttajilta saatujen signaalien perusteella. Tavoitteenamme on lisätä personointia, jonka ansiosta on mahdollista tarjota asiakkaillemme oikeita tuotteita oikeaan aikaan. Kuluttajien toiveita kuuntelemalla kykenemme räätälöimään tuotetarjonnan mahdollisimman henkilökohtaiseksi", Sorakivi sanoo tiedotteessa.

"Viiden lapsen isänä olen ainakin hyvin perillä siitä, mitä suomalaisen lapsiperheen arjessa kaivataan", hän lisää.