Nimitykset

Aleksi Ylä-Anttila 14.1. 08:50

Jannica Aalto HYY Yhtymän viestintä- ja markkinointijohtajaksi

HYY Yhtymä
Jannica Aalto aloitti vuoden alussa HYY Yhtymän viestintä- ja markkinointijohtajana.

FM Jannica Aalto on nimitetty viestintä- ja markkinointijohtajaksi HYY Yhtymään 1.1.2019 alkaen.

Vuoden alussa nykyisessä tehtävässään aloittanut Jannica Aalto on työskennellyt aiemmin Yhtymän yhteiskuntasuhdepäällikkönä.

"On todella motivoivaa päästä kehittämään HYY Yhtymän viestintää. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet vahvistaa asiakkaillemme merkityksellisten asioiden esilletuomista viestinnässämme ja markkinoinnissamme", Aalto toteaa tiedotteessa.

Aalto on HYY Yhtymän johtoryhmän jäsen ja hän vastaa sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, markkinoinnista, sidosryhmäyhteistyöstä ja yritysvastuusta. Aalto raportoi toimitusjohtaja Antti Kerppolalle.

Toimitusjohtaja Antti Kerppola kertoo HYY Yhtymän olevan vaiheessa, jossa viestinnän, markkinoinnin ja brändin kehittämisen strateginen merkitys kasvaa ja vaatii uudenlaisia näkökulmia.

HYY Yhtymä osti syksyllä Helsingin keskustassa sijaitsevan Seurahuoneen talon Spondalta. Kaupan myötä Kaivopihan kortteli palaa suurelta osin alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa, kun HYY Yhtymä laajentaa hotellitoiminnan myös Uuden ylioppilastalon puolelle.

Uuden ylioppilastalon tiloja palautetaan vuosikymmenien tauon jälkeen hotellikäyttöön. Rakennuksessa toimi hotelli Hansa vuosina 1924−1968. Seurahuoneen talossa on toiminut hotelli yhtäjaksoisesti vuodesta 1912 lähtien. HYY Yhtymän hankkeen myötä Seurahuone ja Uusi ylioppilastalo yhdistetään samaksi hotelliksi.

Samaan aikaan HYY Yhtymä vie eteenpäin hanketta, jossa Hakaniemen ja Kallion alueelle Helsinkiin kehitetään tieteen ja talouden kortteli, joka kantaa nimeä Lyyra. Uuden kokonaisuuden on määrä valmistua vuonna 2022.

"Lyyra ja keskustan hotellihankkeemme ovat vasta alkua sille, mitä haluamme tässä kaupungissa saavuttaa. Tieteen ja talouden pääkaupunkia ei rakenneta ilman entistä aktiivisempaa vuorovaikutusta eri sidosryhmien, kuten kaupunkilaisten ja päättäjien, suuntaan. Aallon nimityksellä haluamme entisestään vahvistaa rooliamme kaupunkikehittäjänä ja vastuullisuuden edelläkävijänä", Antti Kerppola sanoo.

HYY Yhtymä on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama palvelualan konserni, jolla on toimintaa kiinteistö-, majoitus- ja ravintola-alalla. Yhtymän liikevaihto tilikaudella 2017 oli 31,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto 6,3 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden lopussa oli 173.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö