Jari Peltomäki, 49 on nimitetty viihdejulkaisu Seiskan vastaavaksi päätoimittajaksi.

Peltomäki on työskennellyt toimittajana Seiskaa julkaisevan Aller Median palveluksessa noin 20 vuotta. Hän on lisäksi työskennellyt freelance-toimittajana, vaikuttajamarkkinoinnissa, juontajana ja tapahtumajärjestäjänä.

”On ollut ilo huomata, kuinka viihde kiinnostaa suomalaisia näin poikkeusaikanakin. Sekä tilaus- että irtonumeromyynnille kuuluu erinomaista, ja Seiska.fi-sivustollamme oli viime viikolla yksi verkkohistorian parhaista kävijämääristä”, Peltomäki kertoo tiedotteessa.

Peltomäen mukaan viihdettä tarvitaankin aina, ja etenkin nyt.

”On mahtavaa työskennellä rautaisten ammattilaisten kanssa ja tuoda iloa suomalaisten koteihin”, hän sanoo.

Allerin medialiiketoiminnan johtajan Elina Schüllerin mukaan uuden vastaavan päätoimittajan valintaan vaikutti Peltomäen monipuolinen tausta ja osaaminen viihdemaailmasta.

”Hänen johdollaan Seiskan menestys on hyvissä käsissä, samoin brändin jatkuva kehittyminen käyttäjien muuttuviin tarpeisiin”, Schüller kommentoi.

Viihdebrändi Seiska perustettiin vuonna 1992. Seiska tavoittaa 749 000 ihmistä viikossa, ja sen toimituksessa työskentelee 27 henkilöä.

Seiska on osa Aller Media Oy:n medialiiketoimintaa. Aiemmin vastaavana päätoimittajana toiminut Sami Hernesaho irtisanoutui yhtiön palveluksesta helmikuussa.