Nimitykset

M&M 4.1.2016 09:31 päivitetty 3.3.2016 15:37

Johan Sjöstrand nousee Talarforum-konsernin johtoon

Johan Sjöstrand

Johan Sjöstrand jatkaa myös Speakersforumin ja Eventforumin toimitusjohtajana. Konsernin väistyvä toimitusjohtaja Mikael Lexhed keskittyy USA:n toimintoihin.

Pohjoismainen puhujatoimisto Talarforum on nimittänyt konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi Speakersforum Finlandin toimitusjohtajan Johan Sjöstrandin.

Talarforumiin kuuluvan Speakersforumin ja tämän tytäryhtiön Eventforumin parissa työskennellyt Sjöstrand aloitti konsernin toimitusjohtajana tammikuussa.

Sjöstrand on työskennellyt tapahtumatuotantoyritys Eventforumin toimitusjohtajana vuodesta 2004. Uuden nimityksen rinnalla Sjöstrand jatkaa Speakersforumin ja Eventforumin toimitusjohtajana.

"Puhuja-ala on kehittynyt Suomessa paljon. Puhujakulttuurin arvostus ja tunnettuus ovat lisääntyneet, ja se antaa aihetta odottaa myös alan kasvun jatkuvan tulevina vuosina", Sjöstrand sanoo tiedotteessa.

Väistyvä konsernin toimitusjohtaja, Talarforumin perustaja Mikael Lexhed jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja keskittyy kehittämään yrityksen toimintaa Yhdysvalloissa.

"Olen työskennellyt tiivisti Johan Sjöstrandin kanssa 12 vuotta ja hän on oikea mies viemään yritykset ja koko konsernin eteenpäin. Johan on toimintakykyinen, selkeä johtaja ja innolla odotan, miten hän tulee kehittämään ja viemään meidän pohjoismaista toimintaa eteenpäin", Lexhed sanoo.

Ruotsissa vuonna 1995 perustettuun Talarforumiin kuuluvat myös Talerforum Norja ja Taleforum Tanska. Puhujatoimistot muodostavat TF Groupin.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yhteiskunta

23.08.2019 14:59

Kuntaliitto valitsi Milttonin

Suomen Kuntaliitto ry on valinnut Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi.