Lifestyle

M&M 15.9.2017 09:02

Jokerit avaa täysin uudenlaisen ravintolan: "Haluamme luoda Euroopan parhaan ottelukokemuksen"

Jokerit
Havainnekuva uudesta ravintolasta. Ravintolavieraat pääsevät istumaan aivan kaukalon laidalle.

Tulevana lauantaina KHL-kautensa kotiottelut aloittava Jokerit avaa yhteistyössä Restel Ravintoloiden kanssa uuden Nissan Zone rinkside-ravintolan.

Ravintola sijaitsee Hartwall Arenan pohjoispäädyssä aivan kaukalon laidassa. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa ja esiintymislava sekä DJ:lle että Jokerit Dance Teamille.

Idea rinkside-ravintolasta syntyi Jokereiden markkinoinnissa 50-vuotisjuhlakauden ohjelmaa suunniteltaessa.

"Jokerit on aina luonut uutta ja rinkside-ravintolakonsepti on rohkea avaus urheiluviihteen ja katsojakokemuksen kehittämisessä kansainvälisellä tasolla", toteaa Jokereiden markkinointijohtaja Petri Ruohonen.

Ravintolan erikoisuus on kaukalon läheisyyden ohella siinä, että se on kaikkien ottelulipun ostaneiden käytettävissä eikä ole suunnattu pelkästään VIP-vieraille.

"Haluamme luoda Euroopan parhaan ottelukokemuksen ja uutuudet ovat siinä tärkeitä. Rinkside-ravintola on aivan uudenlainen tapa nauttia jääkiekosta. Uuden ravintolan, jääprojisoinnin ja muiden yksityiskohtien ansiosta Jokereiden matsit haastavat minkä tahansa ottelutapahtuman maailmassa", Ruohonen jatkaa.

Kuluva kausi on Jokerien 50-vuotisjuhlakausi. Seura perustettiin 1967, kun rakennusmestari Aimo Mäkinen osti itselleen urheiluseura Töölön Vesan jääkiekkotoiminnan.

"Alun perin halusimme tehdä jotain erityistä meidän kannattajille ja siksi baari on auki kaikille 18-vuotta täyttäneille."

Juhlakauden kunniaksi seura on halunnut luoda kannattajilleen uudenlaisia elämyksiä. Yksi juhlakauden keskeisistä tapahtumista on joulukuussa Kaisaniemessä yhteistyössä Helsingin IFK:n kanssa järjestettävä kahden ulkoilmaottelun kokonaisuus.

Jokerit saa 2. joulukuuta vastaansa Pietarin SKA:n. HIFK puolestaan kohtaa 5. joulukuuta Oulun Kärpät. Ottelu järjestetään Kaisaniemen puistossa, jonne nousee tapahtumia varten noin 18 000 katsojaa vetävä katsomo.

Rinkside-ravintola tarjoaa mahdollisuuksia myös Jokerien kumppani Nissanille, jonka mukaan ravintola on saanut nimensä. Nissan Suomen maajohtaja Anu Eskola on innoissaan uudesta konseptista myös liiketoiminnan näkökulmasta.

"Nissan Zone tarjoaa myös upean mahdollisuuden esitellä uutuustuotteitamme Jokereiden kannattajille", Eskola toteaa tiedotteessa.

Jokerit pelaa juhlakauden ensimmäisen kotiottelunsa tulevana lauantaina Dinamo Riikaa vastaan. Ottelu alkaa Hartwall Arenalla kello 16.00.