Jääkiekkojoukkue Jokerit on solminut kahden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen pikalainoja tarjoavan Vivus.fi :n kanssa. Vivus.fi on jatkossa yksi Jokereiden pääyhteistyökumppaneista.

Yhteistyön tavoitteena on tehdä katsojalle ottelutapahtumasta aiempaa viihteellisempi ja monipuolisempi kokemus.

Yhtiöt suunnittelevat järjestävänsä pelien yhteyteen kauden aikana musiikkikeikkoja, pelaajatapaamisia sekä promootiopisteitä, joissa katsojat voivat tutustua jääkiekkovälineisiin. Vivus.fi tulee myös näkymään Jokereiden koti- ja vieraspeliasuissa.

Vivus.fi:n eli 4finance Finland in tiedotuspäällikkö Erika Virtanen kertoo yhteistyön tähtäävän siihen, että katsojalla on syytä tulla paikalle jo selvästi ennen pelin alkua ja viihtyä hallissa pelin jälkeenkin.

"Yhteistyö tuo halleihin aivan erilaista meininkiä, kuin mitä Suomessa on totuttu näkemään. Tavoitteena on tarjota katsojalle yhden tapahtuman sijaan kolme eri show’ta: ensin esitunnelmoinnit, sitten itse ottelu ja vielä jälkilöylyt sen päätteeksi", Virtanen kertoo tiedotteessa.

Jokerit aloittaa KHL-kautensa 4. syyskuuta Hartwall Arenalla.

Pohjoiseurooppalainen pienluottoja tarjoava 4finance toimii Suomessa brändinimellä Vivus.fi. Yhtiö toimii Suomen lisäksi 12 maassa ympäri maailmaa ja sillä on yhteensä yli 2,5 miljoonaa asiakasta.