Disneyn odotettu Disney+ keräsi maksavia käyttäjiä julkaisunsa jälkeen hillittömällä vauhdilla. Jo julkistuspäivänä käyttäjiä palvelulla oli 10 miljoonaa.

Suomeenkin palvelua on odotettu kovasti, mutta peräpohjolassa Disney-herkkuja joudutaan vielä odottamaan kesään asti – ellei halua lähteä kikkailemaan vpn-palveluiden kanssa. Osa palvelun sisällöistä on jo nyt valmiiksi tekstitetty suomeksi.

Euroopassa Disney+ tulee saataville muutamiin maihin jo maaliskuun 24. päivänä. Ennakkotilaajille luvataan nyt palvelun vuositilausta 49,99 punnan tai 59,99 euron hintaan. Kuukausihinnaksi muodostuu siten noin vitonen kuussa, normaalitilauksella kuukauden hinta on 6,99 euroa. Tarjous on voimassa uusissa Disneyn palvelun saavissa maissa jotka ovat: Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Saksa, Italia, Espanja, Itävalta ja Sveitsi. Palvelu on ollut jo aiemmin saatavilla Hollannissa, joten siellä ennakkotarjous ei ole voimassa.

Vertailun vuoksi Netflixin halvin hinta tällä hetkellä Suomessa on 7,99 euroa kuukaudessa. Edullisimman tason sopimuksella kuvanlaatu jää 720p-tarkkuuteen ja sisältöjä voi katsella kerrallaan vain yhdeltä ruudulta. Disneyn sisällöt toimivat perusmaksulla yhtä aikaa neljällä laitteella ja parhaimmillaan 4k-tarkkuudella.