Brändit

Pia Heikkilä 26.7.2016 12:26

Jolla perui piraattisyytökset - puhelimet vihdoin kauppoihin Intiassa

Puhelinten tulo markkinoille on viivästynyt parilla kuukaudella.

Puhelinteknologiayritys Jolla on vihdoin saanut myyntiin yrityksen Sailfish OS -käyttöjärjestelmällä varustetut puhelimet Intiassa.

Laitteiden valmistaja on intialainen Intex Technologies, joka alkaa myydä Aqua Fish -nimistä puhelinta ainakin verkkokaupoissa ensi alkuun.

’Intex Aqua Fishin avulla käyttäjät Intiassa saavat mahdollisuuden täysin uudenlaisen, nopean ja saumattoman käyttökokemukseen, joka tarjoaa Android -sovelluksia täysin uudessa ympäristössä", Jollan perustaja Sami Pienimäki sanoi tiedotteessa.

Puhelimen lanseeraus ei ollut ilman yllättäviä käänteitä. Sen piti alun perin tulla myyntiin jo huhtikuussa mutta se myöhästyi jostain syystä.

Kun laite sitten vihdoin ilmestyi intialaisiin verkkokauppoihin viime viikolla, Jolla väitti niiden olevan piraattikopioita, joiden käyttöjärjestelmä oli varastettu.

Yritys pyörsi sittemmin syytöksensä, ja syytti intialaista partneriaan heikosta viestinnästä.

Nyt myyntiin tulleissa laitteessa on Jollan kehittämä Sailfish 2.0 -käyttöjärjestelmä, 16 gigatavun muisti, muistikorttipaikka ja viisituumainen näyttö.

Laitteeseen on asennettu valmiiksi erilaisia sovellutuksia kuten paikallisen Gaana Music -musiikkipalvelun.

Puhelinta myydään intialaisissa verkkokapoissa noin 5500 rupialla eli 75 eurolla. Alun perin puhelimen hinnan piti olla toista sataa euroa.

Lähde: Kauppalehti

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yhteiskunta

23.08.2019 14:59

Kuntaliitto valitsi Milttonin

Suomen Kuntaliitto ry on valinnut Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi.