Nimitykset

M&M 4.11.2014 15:42 päivitetty 4.2.2016 10:47

Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmän tuotepäällikkö siirtyy Alma Aluemediaan

Sailfishin tuotepäällikkönä ja pitkän Nokia-uran tehnyt Jussi Maaniitty aloittaa joulukuussa Alma Aluemedian digitaalisen liiketoiminnan johdossa.

Jussi Maaniitty on nimitetty Alma Aluemedian digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Tehtävä on yhtiössä uusi.

Alma Aluemediassa Maaniitty aloittaa 1. joulukuuta.

Maaniitty siirtyy Alma Aluemediaan Jollasta, jossa hän työskentelee Sailfish OS:n tuotepäällikkönä. Aiemmin Maaniitty on työskennellyt Nokiassa, jossa hänen vastuullaan ovat olleet muun muassa design, innovaatio-osaaminen, konseptien luominen sekä ideoiden tuotteistaminen muun muassa Meego N9-älypuhelimen osalta.

Maanitty on myös ollut perustamassa media-alan startup-yritys Blinkamovieta, joka on tuottanut muun muassa liikkuvan kuvan palveluita mobiiliin ja internetiin.

"Sisällöltään laadukas ja ihmisiä lähellä oleva media vaatii arvoisensa tavan kulkeutua ihmisten ulottuville. Laadukkaasta sisällöstä nauttimisen pitää olla saumatonta formaatista riippumatta. Digitaalisuus ja sen tuoma murros eivät saa olla haaste, enemmän se on mahdollisuus olla tehokkaammin mukana ihmisten arjessa", Maaniitty sanoo tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö