Jonna Mylläri on aloittanut 7. tammikuuta asiakkuusjohtajana designtoimisto Kuudennessa vastuullaan digikehitysprojektit ja -asiakkuudet.

Mylläri siirtyi tehtävään Solitalta. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa HiQ Finlandilla tittelillä head of agile ja Houston Incillä vanhempana konsulttina.

”En epäröi sekoittaa designin eri osa-alueita keskenään teknologian kanssa. Kuudes on kiinnostava toimija juuri monitieteisyyden takia. Täällä digitaalisuus punoutuu yhteen palvelumuotoilun, tilasuunnittelun ja brändinrakennuksen kanssa”, Mylläri kertoo tiedotteessa.

Digitaalisen designin ja innovaatioiden rooli Kuudennen asiakkuuksissa on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Yksi esimerkki tästä on vuonna 2018 alkanut digi-innovaatiokumppanuus LähiTapiolan kanssa.

”Vuosi vuodelta teemme yhä enemmän suuria kokonaisuuksia, kuten kauppakeskus Easton tai koodikoulu Hive, joissa koko Kuudennen osaaminen on käytössä. Huippulaatuinen asiakaskokemus edellyttää aitoa monikanavaisuutta: sitä että brändin kohtaaminen herättää saman tunteen niin digitaalisissa kuin fyysisissä ympäristöissä. Siksi on hienoa saada Jonnan kaltainen moniosaaja taloon”, kommentoi Kuudennen toimitusjohtaja Jari Danielsson.

Kuudennen digitiimissä aloitti tammikuussa myös käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelija Lisa Saloranta. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Wakeonessa ja Valveessa.