Nimitykset

Laura Kukkonen 16.4.2018 10:19

Jori Juuti luotsaamaan Vapan myyntiä

Digitalist Groupissa ja InterQuestilla myyntiä kehittänyt Jori Juuti aloitti Vapan myyntijohtajana huhtikuun alussa.

Digitaalisen markkinointiviestinnän toimistoryhmä Vapa kertoo nimittäneensä Jori Juutin uudeksi myyntijohtajakseen.

Vapan tiedotteen mukaan Juutin tehtävänä on ennen kaikkea luoda myynnin prosesseja ja kulttuuria. Hän toimii myös mukana asiakastyössä.

Juuti aloitti Vapalla 2. huhtikuuta. Hänen tavoitteenaan kehittää toimiston myynnin käytäntöjä ja sitä kautta siirtää Vapa "seuraavaan vaiheeseen". Juuti korostaa myös asiakaslähtöisten käytäntöjen luomista toiminnan tueksi.

Juuti on kerryttänyt jo yli 20 vuoden kokemuksen asiantuntijamyynnin kehittämisestä. Hän on aiemmin toiminut myynnin ja liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä muun muassa Digitalist Groupissa ja InterQuestilla.

Vapan toimitusjohtaja Noora Wuolanne näkee Juutin olevan tärkeä osa Vapan kasvua. Hän kokee, että kasvavan yrityksen on mietittävä aiempaa vahvempia myyntiprosesseja. Wuolanne aloitti Vapan toimitusjohtajana tämän vuoden alussa.

Vapa kasvatti liikevaihtoaan vuonna 2017 yli viidenneksen edellisvuodesta. Vapa ylsi viime vuonna 3,3 miljoonan euron liikevaihtoon, kun vuonna 2016 yhtiöryhmän yhteenlaskettu liikevaihto oli 2,7 miljoonaa euroa.

Vapa teki viime vuonna yli 10 prosentin liikevoiton. Vuotta aiemmin sen liikevoittomarginaali oli lähes 12 prosenttia.

Vapa-yhtiöryhmään kuuluu kaksi tytäryhtiötä Vapa Marketing ja Vapa Impact.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö