Nimitykset

Ville Perttula 12.9.2018 14:59 päivitetty 12.9.2018 15:07

Jouni Varpelaide palasi NoBotin toimitusjohtajaksi: "Olen ollut koko ajan kartalla siitä, mitä NoBotissa tapahtuu"

Nobot
Jouni Varpelaide

Jouni Varpelaide lähti NoBotista vuonna 2016, jonka jälkeen toimistolla ei ole ollut toimitusjohtajaa.

Sosiaalisen median toimiston NoBotin perustajiin lukeutuva Jouni Varpelaide on nimitetty jälleen yhtiön toimitusjohtajaksi.

Varpelaide oli perustamassa toimistoa vuonna 2014. Hän työskenteli parin vuoden ajan yhtiön toimitusjohtajana, jonka jälkeen hän siirtyi rahoitusalalle. Varpelaide työskenteli muun muassa sijoitus- ja rahoitusyhtiö Tasorahoituksessa ja Koin Capitalin toimitusjohtajana.

Hän kertoo M&M:lle työskentelevänsä vielä toistaiseksi Koin Capitalin toimitusjohtajana.

Lisäksi hän on ollut parin vuoden aikana kehittämässä Wanhan Sataman operatiivista toimintaa.

Varpelaide kertoo viihtyvänsä kasvuvaiheessa olevissa yrityksissä. NoBotiin hän palasi hyvillä mielin.

"Olen ollut koko ajan kartalla siitä, mitä NoBotissa tapahtuu. Olen ollut pois vain yhtiön arjesta. Yritys on nyt vahvassa kasvussa."

NoBotissa ei ole ollut Varpelaiden lähdön jälkeen toimitusjohtajaa. Varpelaide tarkentaa, että kyse on ollut tiedostetusta valinnasta.

Vuonna 2017 NoBotin liikevaihto oli 520 000 euroa. Toimiston tavoite on tuplata liikevaihtonsa seuraavan 12 kuukauden aikana.

NoBot tekee ja suunnittelee sosiaalisen median markkinointia. Toimisto tuottaa kuvaa, videota, tekstejä ja strategioita.

"Orgaaninen kasvu perustuu siihen, että teemme täällä hyvää työtä. Tarkoituksemme ei ole tehdä yrityskauppoja. Sosiaalisen median markkinoinnin tarve ei vähene tulevaisuudessa."

NoBotin asiakkaita ovat muun muassa Messukeskus, Olvi, Sinituote ja Jaguar. NoBotiin liiketoimintajohtajaksi on nimitetty yhtiössä alusta asti työskennellyt Teemu Puuska.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö