Uusi digikuvasto ilmestyy 11. elokuuta osoitteessa ikea.fi. Painettu kuvasto on edelleen saatavilla Ikea-tavarataloissa sekä Ikea Suunnittelustudioissa.

Ikea-kuvasto on tarjonnut suomalaisille ideoita ja virikkeitä sisustamiseen pitkään printtimuodossa. Digitaalisen kuvaston ajatuksena on tarjota asiakkaalle mahdollisuus perehtyä kodinsisustukseen ajasta ja paikasta riippumatta.

”Digitaalisella kuvastolla haluamme pitää entistäkin paremmin huolta ympäristöstämme ja tarjota asiakkaille inspiroivia hetkiä kuvaston parissa sujuvasti missä ja milloin tahansa”, Ikea Suomen markkinointijohtaja Anu Koskinen kertoo tiedotteessa.

Tuotteiden ostaminen suoraan digikuvastosta on jatkossa helpompaa. Digitaalisen kuvaston tuotteita klikkaamalla pääsee suoraan Ikea.fi-verkkosivun tuotesivuille, jonka avulla tuotteeseen voi tutustua tarkemmin.

Tuotteen voi halutessaan siirtää myös suoraan ostoskoriin ja tilata verkkokaupan kautta esimerkiksi suoraan kotiin tai Click & Collect -palvelun kautta tavaratalosta noudettavaksi.

Uusi Ikea-digikuvasto ilmestyy tiistaina 11.8. osoitteessa Kuvastoon voi tutustua verkkoselaimen kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.