Nimitykset

M&M 7.9.2015 10:27 päivitetty 4.2.2016 11:00

Jukka Rönkä luotsaa nyt Tuulilasia - entinen päätoimittaja jää artikkelitoimittajaksi

Kuvakaappaus Tuulilasin verkkosivuilta

Tuulilasin entinen päätoimittaja Lauri Larmela jää lehden toimitukseen artikkelitoimittajaksi, kun Närsäkkälän Viestinnän hallituksen puheenjohtaja Jukka Rönkä siirtyy päätoimittajan tehtäviin.

Närsäkkälän Viestinnän toimittaman Tuulilasi-lehden päätoimittajaksi on nimitetty yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jukka Rönkä.

Rönkä jatkaa myös Urheilulehden päätoimittajana ja Tuulilasin julkaisujohtajana, lehti kertoo verkkosivustollaan. Tuulilasin entinen päätoimittaja Lauri Larmela jatkaa Tuulilasin toimituksessa artikkelitoimittajana.

"On hienoa, että Laurin pitkä kokemus ja mittaamattoman arvokas ammattitaito on myös jatkossa Tuulilasin lukijoiden kuten myös meidän tekijöiden käytössä”, Rönkä sanoo Tuulilasin uutisessa.

Närsäkkälän Viestintä osti lehden journalistiset toiminnot A-lehdiltä heinäkuun lopussa. Närsäkkälän Viestinnässä käytiin elokuussa yt-neuvottelut, joiden tuloksena Tuulilasin toimituksesta vähennettiin neljä työntekijää. Toimituksessa työskenteli yhteensä yhdeksän henkilöä.

Tuulilasin mediamyynti, levikki ja liiketulos ovat olleet laskussa viimeiset seitsemän vuotta. Sinä aikana lehti on menettänyt 30 000 lukijaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö