Nimitykset

Anna Juvonen 11.3.2010 12:18 päivitetty 4.2.2016 11:35

Jussi Lähde Directan viestintäjohtajaksi

Jussi Lähde on aloittanut Directan emoyhtiön, DA-onlinen viestintäjohtajana. Lähde lupaa viedä yhtiötä avoimempaan suuntaan.

Median ja viestinnän moniottelija Jussi Lähde on aloittanut kuun alussa DA-onlinen viestintäjohtajana. Yritykseen kuuluu hakemisto- ja yhteystietopalveluja tarjoava Directa sekä verkkokauppakeskus, verkkosivukeskus ja Virossa toimiva Directa Oü.

– Tämä on yritysviestinnän ammattilaiselle todella hieno haaste, viimeksi rakennusyhtiö Peabin viestintäjohtajana toiminut Lähde kommentoi uutta pestiään.

Lähde haluaa ottaa Directan viestinnässä entistä avoimemman linjan. Directa on vuodesta 2008 tarponut tutkintapyyntösuossa, jossa vastapuolena on joukko pienyrittäjiä ja Directan markkinointiin ja laskutustapoihin suivaantunut Suomen Yrittäjät.

Lähde kertoo tutustuneensa Directan ja muiden yhtiöön kuuluvien yritysten toimintaan useamman vuoden ajalta ja olevansa nyt valmis palvelemaan tiedotusvälineitä yrityksiä koskevissa asioissa. Hän on mukana myös kehittämässä yritysten tuotteita.

Lähde muistuttaa, ettei Directa ole toiminnallisesti käpertynyt kuoreensa vaan on lanseerannut uusia palveluita, kuten verkkokauppapalvelun.

Directa kertoi aiemmin tällä viikolla perustaneensa ”Perusta verkkokauppa” -kampanjansa puitteissa Suomeen 500 uutta verkkokauppaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö