Muusikkoduo JVG mallinnettiin jo toistamiseen Ea Sports NHL 20 -peliin. Lätkäfaneina tunnetut Jare Brand ja Ville Galle palaavat peliin pelattavina hahmoina ones now -pelimuotoon, jossa pelaaja voi nyt aiemmasta versiosta poiketen ottaa haltuunsa kaksikon hahmot ja käydä arcade-tyylisessä pipolätkässä kiivasta kamppailua joko kavereitaan tai tekoälyä vastaan. Ensimmäisen kerran JVG-kaksikko mallinnettiin NHL 19 -peliin, jonka viralliselle soundtrackille päätyi myös heidän Tarkenee-biisinsä, ensimmäisenä suomenkielisenä kappaleena kautta aikain.

”Tosi hyvää palautetta tuli jo viime vuoden hahmoista! Varsinkin kun statsit oli kunnossa! Oli myös hieno laittaa peli käyntiin, kun Tarkenee lähti aina suoraan soimaan”, Jare Brand kertoo tiedotteessa.

”Siistiä, että tänä vuonna meidän pelihahmoilla pääsee pelaamaan vähän vapaammin. Totta kai täytyy kokeilla, et kumman hahmolla pysyy limppu paremmin lavassa”, Ville Galle kertoo tiedotteessa.

JVG:n lisäksi muun muassa rap-artisti Snoop Dogg, koripallotähti Kyle Lowry ja NFL-pelaaja Juju Smith-Schuster on mallinnettu peliin.

”Snoop Dogg on totta kai meille legendaarinen artisti. Hienoa, että Snoop on myös päässyt kovien änäriäijien seuraan ja vie kiekkokulttuuria eteenpäin Jenkeissä!” lisää Brand.