Markkinointiviestintätoimisto Zeeland Familyn hallitus on nimittänyt Jyrki Vaittisen, 41, yhtiön toimitusjohtajaksi 1.1.2019 alkaen.

Yhtiön nykyisen toimitusjohtaja Tuomas Airisto siirtyy alkuvuonna 2019 uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

Vaittisen yleneminen on rivakkaa, sillä hän aloittaa Zeeland Familyn operatiivisena johtajana reilun kuukauden päästä lokakuussa. Hän hoitaa pestiä loppuvuoden ajan.

Tällä hetkellä Vaittinen työskentelee Kuusamon Juuston toimitusjohtajana.

"Minulla oli suunnitelmissa toimitusjohtajaksi siirtyminen jossain vaiheessa, mutta tilaisuus tuli eteen odotettua nopeammin", Vaittinen kertoo M&M:lle.

Vaittisella on 15 vuoden kokemus markkinoinnin erilaisista johtotehtävistä sekä suurissa että keskisuurissa organisaatioissa. Hän on työskennellyt muun muassa Mandatum Lifen, McDonald’sin ja Fazerin palveluksessa.

"Päätös oli helppo tehdä, sillä uskoin Zeeland Familyn strategiaan ja valittuun suuntaan. Täällä on tehty hyvää pohjatyötä ja kansainvälistyminen on aloitettu."

Tuomas Airiston uusi pesti ei ole vielä julkista tietoa. Airisto ei kommentoi, onko hän vaihtamassa alaa. Kyseessä on johtotehtävä Suomessa toimivassa yhtiössä.

"Se ei ole toimitusjohtajan paikka. Sanotaanko näin, että lähden töihin huomattavasti suurempaan yhtiöön."

Airisto ehti johtaa Zeeland Familya seitsemän vuoden ajan. Hän kuvailee Zeeland Familysta lähtemistä haikeaksi.

"En ajatellut vielä lähteä, koska meillä on täällä isoja juttuja meneillään. Kesällä minulle tuli vastaan tilaisuus lähteä tekemään asioita, joita olen halunnut työurani aikana kokeilla."

Kaikki Tuomas Airistolle aiemmin 2.3.2018 tiedotteen mukaisesti annetut 15 000 kannustinosaketta palautuvat yhtiölle Airiston toimisuhteen päättyessä.